Het Restaurant

“Waar de Nederlandse keuken en beleving samenkomen”
Restaurant Jacob is een authentiek restaurant dat goed past in zijn omgeving. Het restaurant een vriendelijke sfeer en daarnaast heeft het een eigen terras met uitzicht op het polderlandschap. Bovendien is het gelegen op de rustieke Jacobs hoeve naast dé Henri Willig kaasfabriek in Katwoude. Restaurant Jacob heeft een zeer goede bereikbaarheid vlak langs de N247 (tussen Amsterdam en Hoorn). Daarnaast is het 20 minuten vanaf hartje Amsterdam, en een geschikte locatie voor elk gezelschap.

Wij bieden een brede selectie van de meest heerlijke Hollandse gerechten. Drie gangen menu’s bestaande uit de beste lokale producten, pannenkoeken en poffertjes, kaasfondue en versgebakken brood. Tevens hebben wij ook een heerlijke BBQ op ons eigen terras met uitzicht op het polderlandschap. U kunt de heerlijke geuren al bijna ruiken vanuit de keuken. Ten slotte gaat er niets boven een verse pannenkoek of heerlijke huisgemaakte appeltaart toch?

Geniet hier van een heerlijke dag op de kaasboerderij met uw gezelschap. En breng vervolgens een bezoek aan de Jersey koeien stal, een van de meest vooruitstrevende en geavanceerde stallen van Nederland. Daarnaast kunt u uiteraard de bijbehorende kaaswinkel bezoeken, en genieten van een volledig verzorgd lunch of diner in het authentieke restaurant.

Groepen

Restaurant Jacob biedt een ruime gelegenheid voor zowel kleine als grotere groepen. In het restaurant is er ruimte voor groepen tot 200 personen. Bovendien beschikken wij ook over een ruimte in de Jersey stal waar wij groepen tot 100 personen kunnen plaatsen. Of het nu gaat om een uitgebreid drie gangen diner, een snelle lunch of diner, alles is mogelijk. Wij denken graag met u mee voor een passende invulling voor uw event. Ook voor een verenigingsbijeenkomst, verjaardag, bruiloft, vergadering of inspiratiesessie bent u bij Restaurant Jacob op de juiste plek. Daarnaast is het de ideale plek om weer in contact te komen met het Oud Hollandse leven, in een nieuw jasje!

Voor meer informatie over het restaurant, of benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken via info@restaurant-jacob.nl of 088 – 29 999 00.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten