Vergaderen in Katwoude

Vergaderen op de boerderij in Katwoude, tussen de kaas en de koeien. Een bijzondere en unieke locatie voor een vergadering, bijeenkomst of motivatiemiddag. Daarnaast is het een geschikte locatie voor iedereen. Voor kleine en grotere groepen, met een ruimte aan het restaurant en in de Jersey stal. Wij denken graag met u mee voor een passende setting voor uw event! 

Met het aangrenzende restaurant en de ervaring op het gebied van catering, kunnen wij de gehele dag tot in de puntjes verzorgen zodat u zich met niets anders hoeft bezig te houden. Bent u tevens opzoek naar een interessante spreker of dagvoorzitter voor uw event, passend bij uw onderwerp dan matchen wij die graag voor u. Ook een bn-er of een succesvolle ondernemer, of één van de Willig ondernemers zelf, alles is mogelijk. Ons doel is om u en uw gasten een zo compleet mogelijke ervaring te geven. In landelijke sferen en passend bij het onderwerp naar keuze.

Vergaderarrangementen

Aan de hand van verschillende arrangementen gedurende de dag, kunnen wij elke vergadering op maat maken. Ook kunt u kiezen voor datgene wat u belangrijk vind. Van een koffie tafel, lunch, high tea of uitgeserveerd diner met borrel of buffet. Ook voor diversiteit ben u op het juiste adres bij Restaurant Jacob.

Wissel een dag vergaderen af met een rondleiding over de boerderij. En bezoek tevens de geavanceerde stal, en creëer een originele break. Samen met een volledig verzorgde, gezonde lunch in het restaurant zorgt dit voor voldoende nieuwe energie om de dag productief te houden. Wij gaan graag samen met u aan de slag om een uitgebalanceerd dagprogramma voor u en uw gasten samen te stellen.

Wilt u meer weten, of vrijblijvend advies over vergaderen, arrangementen, sprekers of algehele informatie?  Neem contact met ons op via info@restaurant-jacob.nl of 088 – 29 999 00. Wij staan u graag en met veel enthousiasme te woord!

 

Vergaderen in Katwoude Vergaderen in Katwoude

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten