Weddingplanner

Weddingplanner

Jullie gaan trouwen! Allereerst, hartelijk gefeliciteerd met jullie verloving!

Iedereen wil natuurlijk een perfecte bruiloft. Onvergetelijk, volmaakt, uniek en succesvol! Jullie huwelijk moet de mooiste dag van jullie leven worden. Maar hoe krijg je zo iets voor elkaar? En waar moet je beginnen? Er spookt van alles door je hoofd; de uitnodigingen, de bloemen, de locatie, de fotograaf, de catering. “Hebben we aan alles gedacht en is het goed geregeld?”. Ik neem graag deze uit jullie handen!

Meer informatie

Trouwlocaties

Trouwlocaties

Het kiezen van een trouwlocatie is een van de belangrijkste en moeilijkste aspecten bij het regelen van jullie bruiloft. Het kan een lastige keuze zijn, mede doordat de locatie de sfeer van jullie grote dag kan bepalen.

Het is logisch dat je voor een chique bruiloftsfeest niet in een café moet zijn en dat het gemeentehuis geen goede trouwlocatie is als je gaat voor een originele bruiloft. Kies voor meer klassiek met een huwelijksreceptie in een kerk of juist voor meer vrij en spontaan met een festival stijl bruiloft.

Meer informatie

De volledige beleving

The full experience

Jullie droombruiloft bestaat uit zoveel meer dan alleen het ja-woord en de bruidstaart. Daarom word bij ons tijdens jullie huwelijk aan alles gedacht, de volledige beleving!

Van de volledige catering met hapjes, drankjes, en menu’s tot aan de perfect passende aankleding, muziek, uitnodigingen en nog veel meer op jullie bruiloft gaan we alles precies zo regelen zoals jullie het willen! Weten jullie nog niet precies wat jullie willen? Geen probleem, vind hier meer informatie en inspiratie!

Meer informatie

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten