De volledige beleving

Jullie droombruiloft bestaat uit zoveel meer dan alleen het ja-woord en de bruidstaart. Daarom word bij ons tijdens jullie huwelijk aan alles gedacht, de volledige beleving!

Van de volledige catering met hapjes, drankjes, en menu’s tot aan de perfect passende aankleding, muziek, uitnodigingen en nog veel meer op jullie bruiloft gaan we alles precies zo regelen zoals jullie het willen! Weten jullie nog niet precies wat jullie willen? Geen probleem, vind hier meer informatie en inspiratie!

Catering

Op jullie bruiloft willen jullie misschien weleens iets anders dan anders. Gaan jullie voor een luxe zes-gangendiner, een lopend buffet, een foodtruck, of een eenvoudige maaltijd? En wat denk je van de hapjes en drankjes tussendoor? Bovendien: zoveel mensen, zoveel wensen. Zie daar nog maar eens uit te komen. Tijd dus om de cateraar erbij te roepen!

Wij zorgen dat het culinaire onderdeel van de dag perfect past bij jullie huwelijk. Het niveau, de samenstelling en de kwaliteit van de hapjes en drankjes moeten kloppen met de rest en goed samen gaan.

Graag laten we jullie van te voren proeven en staat de deur van onze proefkamer natuurlijk voor jullie open! Zo kunnen jullie, op basis van de afgegeven offerte, de catering bespreken en hier natuurlijk de verschillende hapjes proeven! Want catering moet je ten slotte proeven. Bovendien is er in de proefkamer alle tijd om al jullie wensen op het gemak te bespreken en er in volle overtuiging over te beslissen. Laat je verrassen in onze proefkamer en weet wat je kiest.

Inspiratie trouwen

Maar uiteraard gaan we verder dan dat! Vanaf de inrichting, bloemen, uitnodigingen, hotels of zelfs ook de jurk. Daarnaast kunnen wij jullie helpen met adviezen, en de zorgen voor jullie uit handen nemen op en voor de mooiste dag van jullie leven! Zijn jullie nog opzoek naar leuke, inspirerende ideeën voor jullie bruiloft? Zoek dan niet verder! Laat je inspireren met de meest romantische, leuke en hippe ideeën voor jullie bruiloft. Van een traditionele, klassieke bruiloft tot een bruiloft in festival sfeer, bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos! Van de locatie tot de aankleding, van de muziek tot de bruidstaart, wij hebben diverse leuke ideeën op een rijtje gezet welke wij graag met jullie delen. Wil je nog meer inspiratie? Dat kan, neem dan contact op met onze weddingplanner voor een geheel vrijblijvende afspraak!

 

 

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten