Trouwlocaties

Het kiezen van een trouwlocatie is een van de belangrijkste en moeilijkste aspecten bij het regelen van jullie bruiloft. Het kan een lastige keuze zijn, mede doordat de locatie de sfeer van jullie grote dag kan bepalen.

Het is logisch dat je voor een chique bruiloftsfeest niet in een café moet zijn en dat het gemeentehuis geen goede trouwlocatie is als je gaat voor een originele bruiloft. Kies voor meer klassiek met een huwelijksreceptie in een kerk of juist voor meer vrij en spontaan met een festival stijl bruiloft.

Keuzes te over

Juist door die vrijheid gaan steeds meer aanstaande bruidsparen op zoek naar bijzondere trouwlocaties. Op een sportveld, in je eigen tuin, op het strand, in het buitenland, in een museum, noem het maar op. Alles is vandaag de dag mogelijk en er zijn keuzes te over.

Zo kan buiten trouwen of een feest geven lang al niet meer alleen in een saaie tent, ook hiervoor zijn veel verschillende mogelijkheden. Kleed de (buiten) locatie volledig aan naar wens en met persoonlijke smaak om jullie dag zo eigen mogelijk te maken.

Hebben jullie de droomlocatie nog niet gevonden, en zit deze hier ook niet tussen? Laat het ons weten, en wij zullen er alles aan doen om jullie droomlocatie te vinden! Of jullie nu de bruiloft in jullie eigen tuin of op een locatie willen organiseren, wij hebben al een aantal trouwlocaties voor jullie geselecteerd!

Bekijk hier onze trouwlocaties

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten