Weddingplanner

Jullie gaan trouwen! Allereerst, hartelijk gefeliciteerd met jullie verloving!

Iedereen wil natuurlijk een perfecte bruiloft. Onvergetelijk, volmaakt, uniek en succesvol! Jullie huwelijk moet de mooiste dag van jullie leven worden. Maar hoe krijg je zo iets voor elkaar? En waar moet je beginnen? Er spookt van alles door je hoofd; de uitnodigingen, de bloemen, de locatie, de fotograaf, de catering. “Hebben we aan alles gedacht en is het goed geregeld?”. Ik neem graag deze uit jullie handen!

Wie zijn wij?

Graag maken wij van de gelegenheid gebruik om onszelf als Team NH-Weddings aan jullie voor te stellen! Onze taak als weddingplanneres is het tot stand laten komen van jullie droomhuwelijk en te denken aan de dingen waar jullie niet aan hebben gedacht. Een bruiloft is als een maatkostuum; iedere bruiloft moet tot in de kleinste details worden besproken en zorgen dat alles goed past.

In het eerste gesprek, bij jullie thuis of bij ons op het bedrijf, willlen we jullie beter leren kennen en alles te weten komen over jullie wensen. In de drukke hectische tijd van de voorbereidingen regelen wij alles voor jullie; de locatie, de trouwauto, het entertainment, de bloemen, de fotograaf, het meubilair, de bruidstaart en nog veel meer. Daarnaast verzorgen wij natuurlijk ook de catering en kijken wij graag naar wat jullie het liefst zouden serveren tijdens jullie grote dag. Op de grote dag leiden wij als weddingplanner alles in goede banen zodat jullie onbezorgd kunnen genieten van deze prachtige dag samen met jullie familie, vrienden en kennissen.

Hebben jullie huwelijksplannen? Dan maken we graag een afspraak om al jullie persoonlijke wensen eens rustig door te spreken. Deze kennismaking is geheel vrijblijvend, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. Daarnaast maken wij graag een passend voorstel naar aanleiding van jullie wensen. Deze is natuurlijk geheel bespreekbaar en aan te passen tot dat het volledig naar wens is gemaakt, in de voorbereidingsperiode kan alles veranderd worden.

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van catering, en kennen onze weg door een tal van verschillende locaties. Tot in de kleinste details kunnen wij de dag verzorgen en creƫren zo een unieke dag voor jullie als bruidspaar. Samen met jullie zorgen wij voor een onvergetelijke dag voor jullie zelf en jullie gasten, en zetten dromen om in werkelijkheid.

Ik kijk er naar uit jullie te mogen ontmoeten!

Veel liefs,

Team NH Weddings

 

 

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten