ZELFSTANDIG WERKEND KOK

Ben jij onze nieuwe zelfstandig werkend kok voor ons mooie catering bedrijf in Oosthuizen?

Onze chef is dagelijks in contact met de telers uit de regio. Opzoek naar niet alleen de mooiste, beste maar ook de duurzaamste manier om producten te telen, te verwerken of te innoveren. Samen met 2-sterrenchef Onno Kokmeijer creƫren zij de meest bijzondere gerechten. Om zo vervolgens een platform te geven aan de prachtige producten in de regio en de passie van de teler naar jullie event te brengen.

Een zelfstandig werkend kok helpt bij de (voor)bereiding en opmaak van gerechten en gerecht gedeelten. Je werkt volgens vaste instructies m.b.t. ingrediĆ«nten, recepturen, werkmethoden en uiterlijke presentatie. Creativiteit en input word zeer op prijs gesteld en je zal regelmatig werken op de meest uiteenlopende en bijzondere locaties. NH Catering & Events is een cateringbedrijf voor het hogere segment, en staat onder leiding van onze chef-kok. Je werkt voor je plezier en vindt het heerlijk om het andere mensen naar de zin te maken, en collega’s werken graag met jou!

Wij zeggen niet voor niets “Passion for food and quality“!
Herken jezelf hierin, en wil je een echte uitdaging, niet elke avond en weekend weken en doorgroei mogelijkheden? Mail ons dan, en wij zorgen voor snel een afspraak!

Reageren kan via sol@nh-catering.nl.

 

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten