Het bedrijf

point of view

Een goed evenement bevat de juiste mix van locatie, faciliteiten, activiteiten en catering. Zaken die juist door de ervaring van NH-Catering naadloos in elkaar overlopen. Vanaf de uitnodiging, het aankleden van de locatie tot het invullen van het programma. En daarnaast natuurlijk ook het uitserveren van culinaire verassingen, zijn wij dé evenementenpartner!

Meer informatie

Wie zijn wij?

West friese tafel diner ambassadeur

 

Over NH Catering & Events

Zoals de meeste goede ideeën ontstaan; gewoon in de tuin, onder het genot van een hapje en een drankje!

Meer informatie

MVO / Duurzaam

CSR

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen, het is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Ook bij NH-Catering weten we wat duurzaam en verantwoord genieten inhoudt. Voor ons is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) de normaalste zaak. En zijn wij bovendien bezig met de toekomst en de wereld.

Meer informatie

De West-Friese tafel

West friese tafel diner ambassadeur

‘De mooiste producten uit de regio bij jullie aan tafel of op het event brengen’, dat is waar wij onze energie uit halen. Met trots zijn wij dan ook ambassadeur van Stichting de West Friese tafel. Met deze stichting zetten wij ons in voor promotie van het ambachtelijke agrarische product en samen vertellen wij het verhaal van de telers.

Een bijzondere samenwerking tussen Top fotograaf Duco De Vries en 2 Michelin sterren Chef Onno Kokmeijer en Reclameman Peter Commandeur om zo de mooiste producten uit de regio een podium te geven. Zo startte de West Friese tafel, een jongensdroom dat uitgegroeid is tot een prachtig regionaal platform.

Meer informatie

Leveranciers

Suppliers

Onze chef-kok Erwin Hendriks uit Sneek (lid van het Nationaal Koksgilde) heeft als motto “aandacht”. De chemie die hij vindt tussen smaak en presentatie zorgen ervoor dat uw gasten een menu geserveerd krijgen die de smaakpapillen optimaal stimuleert. Hij maakt gebruik van de beste lokale producten van onze vaste leveranciers, voor de beste menu’s.

Meer informatie

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten