Het bedrijf

point of view

Een goed evenement bevat de juiste mix van locatie, faciliteiten, activiteiten en catering. Zaken die juist door de ervaring van NH-Catering naadloos in elkaar overlopen. Vanaf de uitnodiging, het aankleden van de locatie tot het invullen van het programma. En daarnaast natuurlijk ook het uitserveren van culinaire verassingen, zijn wij dé evenementenpartner!

Meer informatie

MVO / Duurzaam

CSR

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen, het is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Ook bij NH-Catering weten we wat duurzaam en verantwoord genieten inhoudt. Voor ons is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) de normaalste zaak. En zijn wij bovendien bezig met de toekomst en de wereld.

Meer informatie

Leveranciers

Suppliers

Onze chef-kok Erwin Hendriks uit Sneek (lid van het Nationaal Koksgilde) heeft als motto “aandacht”. De chemie die hij vindt tussen smaak en presentatie zorgen ervoor dat uw gasten een menu geserveerd krijgen die de smaakpapillen optimaal stimuleert. Hij maakt gebruik van de beste lokale producten van onze vaste leveranciers, voor de beste menu’s.

Meer informatie

ONCE

ONCE

ONCE: Officieel Netwerk Catering Events is hét exclusieve platform voor party- en event cateraars die zich naar opdrachtgevers graag onderscheiden. Leden maken het verschil op het gebied van veiligheid, kwaliteit, authenticiteit, HACCP certificering en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het platform waar wij dan ook met trots lid van zijn.

Meer informatie

Proefkamer

tasting room

Geen partij is hetzelfde, maar door onze ruime ervaring in groepen van klein tot groot kunnen wij zeker een passend voorstel maken. Bij alle mogelijkheden staan gerechten met pure producten centraal. Lastig kiezen? Dan kunnen wij uiteraard een voorstel doen en een proeverij organiseren om de keuze te vereenvoudigen. Ervaar wie wij zijn.

Meer informatie

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten