Leveranciers

Onze chef-kok Erwin Hendriks uit Sneek (lid van het Nationaal Koksgilde) heeft als motto “aandacht”. De chemie die hij vindt tussen smaak en presentatie zorgen ervoor dat uw gasten een menu geserveerd krijgen die de smaakpapillen optimaal stimuleert. Hij maakt gebruik van de beste lokale producten van onze vaste leveranciers, voor de beste menu’s. Ontdek onze culinaire wereld samen met onze top leveranciers uit de streek!

Henri Willig

LeveranciersBij Henri Willig wordt al sinds 1974 op ambachtelijke wijze kaas gemaakt, en behoort mede daardoor tot een van onze vaste leveranciers. ‘Van land tot klant’ is de achterliggende gedachte. Waarbij de kaasmaker eerlijke en onderscheidende kwaliteitsproducten levert met respect voor mens, dier en natuur. De kaas wordt gemaakt in de kaasmakerijen in Katwoude en Heerenveen. Naast koeienkaas bestaat het assortiment ook uit allerlei soorten geiten- en schapenkaas. Van jong tot overjarig en met talloze kruidencombinaties. De heerlijke Hollandse kaasspecialiteiten worden geëxporteerd naar méér dan 25 landen!

 

LeveranciersJan van As

Sinds 1949 levert vers vishandel Jan van As een kwalitatief hoogwaardig assortiment vis, schaal- en schelpdieren. Niet alleen kwaliteit is voor het betrokken familiebedrijf belangrijk, ook duurzaamheid is een speerpunt. Het bedrijf zet zich in voor een 100% duurzaam vis assortiment. Daarnaast is het bedrijf onder andere hoofdsponsor van stichting Vis & Seizoen. Uiteraard voldoet Van As aan de internationale ISO en FSSC- richtlijnen en dragen de producten het MSC keurmerk. Vers vishandel Jan van As verbetert hun producten continu. En is voorloper in het verhandelen van vissoorten die op een ecologische verantwoorde wijze gevangen en/of gekweekt zijn.

Puro KoffieLeveranciers

De koffie van Puro Koffie is van A tot Z geteeld, geoogst en verwerkt volgens de internationale richtlijnen van Max Havelaar. En is daarmee een van onze duurzame leveranciers. Koffieproducten krijgen een eerlijke prijs voor hun koffiebonen. En bovendien een extra premie om ontwikkelingsprojecten op te zetten in hun gemeenschap. Daarnaast werken de telers en arbeiders in menswaardige omstandigheden. Bovendien passen de producenten milieuvriendelijke productiemethodes toe. De koffie is dus niet alleen heerlijk, maar ook eerlijk. En dat proef je!

LeveranciersRuitenburg vlees en vleeswaren

Vlees en vleeswarenbedrijf Ruitenburg behoort tot een trendsetter op het gebied van snijden en verpakken van vleeswaren, en bieden een breed assortiment met een gegarandeerde kwaliteit. Ruitenburg beschikt over bijvoorbeeld de juiste snijmachines welke worden gebruikt door gespecialiseerd personeel met een gedegen product- en hygiënekennis. Door de geroutineerde kwaliteitsdienst word kwaliteit altijd gegarandeerd ook van de bijvoorbeeld gesneden vleeswaren.

 Dick SchaapLeveranciers

De groenten en fruit van Dick Schaap komen vers van het land. Door het grote netwerk van lokale tuinders, leveren zij diverse soorten streekgroenten en fruit aan horeca-bedrijven. Daarnaast is ook het assortiment aan biologische producten zeer uitgebreid. Op het gebied van innovatie is het bedrijf altijd opzoek naar nieuwe producten. Het bedrijf onderscheidt zich door de exclusieve producten die geleverd kunnen worden. Het inkoopbeleid van Dick Schaap is gericht op duurzaamheid. Er wordt niet alleen gekeken hoe de producten worden verbouwd, maar ook waar ze vandaan komen. Eerlijk en vers dus!

LeveranciersKees Gutter

Elke nacht bakken de bakkers van Kees Gutter het lekkerste en meest uitgebreide ambachtelijke broodassortiment van Waterland. Het ‘Waterlands’ brood is volgens eigen recept ontwikkeld en is verkrijgbaar in vijf verschillende soorten. Van licht tot pompoen en donker brood. Naast knapperige witte en bruine broden heeft de bakker ook uniek Molenbrood in meerdere smaken. Brood, gebakken met desem en van door de wind gemalen meel en bloem. Vol van smaak, zonder andere toevoegingen. Puur brood uit Waterland!

Veldboer-EenhoornLeveranciers

Veldboer-Eenhoorn werkt met kwaliteit, kennis en ervaring om groei samen met de klant te realiseren. Er wordt zo veel mogelijk samen gewerkt met lokale partners. Door continu in te spelen op de ontwikkelingen in de markt, blijven ze de behoefte van de klant voorzien. Van food tot non-food, van bijvoorbeeld diepvries tot versproducten en glutenvrij tot biologisch.

 

LeveranciersHet Bakkersatelier

Het Bakkersatelier is mede door jarenlange ervaring en passie voor broodbakken en patisserie een begrip in de kop van Noord-Holland. Sinds een paar jaar is Het Bakkersatelier onderdeel van Veldboer-Eenhoorn. Alle producten worden op ambachtelijke wijze gemaakt, met pure grondstoffen. De broden zijn puur natuur en stuk voor stuk vrij van toegevoegde E-nummers en lactose. De broden zijn gemaakt op basis van huisgemaakte desem. Tevens hebben zij verschillende broden in het assortiment die samen met onze chefs zijn ontwikkeld, zodat de balans tussen de verschillende ingrediënten precies past bij onze opdrachtgevers.

 

 

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten