ONCE

ONCE: Officieel Netwerk Catering Events is hét exclusieve platform voor party- en event cateraars die zich naar opdrachtgevers graag onderscheiden. Leden maken het verschil op het gebied van veiligheid, kwaliteit, authenticiteit, HACCP certificering en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het platform waar wij dan ook met trots lid van zijn.

Door te kiezen voor een bij ONCE (Officieel Netwerk Catering Events) aangesloten bedrijf zoals Noord-Holland Catering bent u te alle tijden verzekerd van de vakkundige uitvoering van uw event. Tevens is ONCE dé overkoepelende organisatie die de party- & eventcatering branche vertegenwoordigt én ondersteunt waar nodig.

Party- & event cateraars zijn bedrijven die zich bezig houden met het verzorgen van gasten op het gebied van Food en Beverage (Voedsel en Dranken). Eventueel aangevuld met één of meerdere andere elementen zoals bijvoorbeeld organisatie, locatie bemiddeling, entertainment of decoratie bij tijdelijke evenementen.

In Nederland zijn duizenden cateringmedewerkers bezig met het verzorgen van professionele catering op kleine of grote evenementen. Het Officieel Netwerk Catering Events is voor werkgevers de vereniging die tevens een rugsteun biedt om hoogwaardig en kwalitatief te kunnen ondernemen. De vereniging vormt een platform waarbinnen de leden kennis en expertise uitwisselen.

Aansluiting bij deze vereniging wordt dan ook gezien als een hoog aangeschreven kwaliteitskeurmerk. Dit is mede door de hoge toelatingseisen. Na een strenge selectie procedure maken wij dan ook trots deel uit van deze vereniging.

Klik hier voor uitgebreide informatie over ONCE.

ONCEDe vijf pijlers van ONCE :

  • HACCP Certificering
  • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
  • Veiligheid
  • Kwaliteit
  • Authenticiteit

 

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten