Proefkamer

Geen partij is hetzelfde, maar door onze ruime ervaring in groepen van klein tot groot kunnen wij zeker een passend voorstel maken. Bij alle mogelijkheden staan gerechten met pure producten centraal. Lastig kiezen? Dan kunnen wij uiteraard een voorstel doen en een proeverij organiseren om de keuze te vereenvoudigen. Ervaar wie wij zijn.

Nadat u een overzichtelijke en heldere offerte heeft ontvangen, nodigen wij u geheel vrijblijvend uit bij ons op het bedrijf. Een offerte is een stukje papier, het verzorgen van catering is een emotie die moeilijk over te brengen is op papier. “Noord-Holland Catering verzorgt catering die je ruikt, ziet en proeft”. En wat is er leuker dan een voorproefje op uw eigen event? Wij nemen rustig de tijd voor u en lopen alle kleine details met u na. Onder het genot van het door u uitgekozen menu, hapje of drankje.

Ontvangst

Na het ontvangst nemen wij u direct mee de keuken in. Hier maakt u kennis met onze koks en vertellen zij u over hun werkwijze. Na het bezoek aan de keuken gaan we naar de proefkamer, waar wij u de geoffreerde hapjes en gerechten laten proeven. Tijdens deze proefsessie zullen wij uw offerte bespreken en suggesties doen over het interieur, bloemen, servies, locatie, entertainment, vervoer en nog veel meer. Alles zodat u een compleet beeld heeft van uw event. Tevens is dit een goed moment om de vragen die u heeft met ons te delen, zodat wij daar samen een passend antwoord op kunnen vinden.

Bij Noord-Holland Catering is aandacht de rode draad in het bedrijf. Deze aandacht verdient U als klant vanaf het eerste contact. Wilt u hier meer over weten, dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten