Bedrijfsfeest

corporate events

Een goed event bevat de juiste mix van locatie, faciliteiten, activiteiten en catering. Zaken die juist door de ervaring van Noord-Holland Catering naadloos in elkaar overlopen. Vanaf de uitnodiging tot het aankleden van de locatie, het invullen van het programma en het uitserveren van culinaire verrassingen, zijn wij uw eventpartner!

Meer informatie

Bedrijfscatering

Corporate catering

Ieder bedrijf is anders en heeft dus een andere behoefte. Bijvoorbeeld van het dagelijks leveren van de lunch tot overwerkmaaltijden, of zelfs het compleet verzorgen van het bedrijfsrestaurant. Noord-Holland Catering heeft ruime ervaring in al deze facetten van bedrijfscatering en kan dan ook schakelen naar hetgeen dat u nodig heeft. Met als uitgangspunt: ontzorgen!

Meer informatie

Vergaderen

meetings

U kent het wel, u woont een lange vergadering bij in een kille zakelijke ruimte. En hoewel het vereist is, kunt u uw concentratie niet bewaren. Zo gaat vergaderen nu eenmaal. Dit kan een anders, en een stuk leuker. Om te beginnen is het een idee om eens uit te wijken naar een externe locatie. Wij regelen voor u een exclusieve en zeer variërende locatie in Noord-Holland.

Meer informatie

Evenementencatering

Event catering

Wij weten hoe belangrijk een evenement voor u is. U kunt uw geld maar één keer uitgeven, in alle opzichten moet het maximale resultaat bereikt worden en is het beeld wat u laat zien aan uw gasten van groot belang. Tenslotte hangt uw naam aan het evenement. Ieder evenement is belangrijk; en voor grote events zijn de details misschien nog wel belangrijker.

Meer informatie

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten