Bedrijfscatering

Ieder bedrijf is anders en heeft dus een andere behoefte. Bijvoorbeeld van het dagelijks leveren van de lunch tot overwerkmaaltijden, of zelfs het compleet verzorgen van het bedrijfsrestaurant. Noord-Holland Catering heeft ruime ervaring in al deze facetten van bedrijfscatering en kan dan ook schakelen naar hetgeen dat u nodig heeft. Met als uitgangspunt: ontzorgen! Catering speelt bij veel bedrijven een grote rol, van de werknemerslunch tot die belangrijke VIP lunch met klanten, het vergt allemaal tijd en aandacht. Noord-Holland Catering biedt verschillende mogelijkheden die passen bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die u als bedrijf voor ogen heeft. Uiteraard staan bij alle mogelijkheden de mooie gerechten met pure producten centraal.

High-end dineren

Een luxe diner voor belangrijke klanten of een sfeervol kerstdiner voor alle medewerkers en hun partners. Op sommige momenten wilt u nét dat beetje meer. Aangekleed volgens de laatste trends of in stijl van het bedrijf.

Noord-Holland Catering biedt een ruime keuze uit verschillende internationale keukens met meerdere gangen, of met bijvoorbeeld een bijpassend wijnarrangement. En uiteraard nemen wij ook graag de organisatie van stoelen, tafels, servies, bestek en overige aankleding voor u uit handen.

Wij bieden volop mogelijkheden voor zowel zittende diners als ‘walking dinners’. Zo hoeft u nergens voor te zorgen en kunt u, samen met de gasten optimaal high-end dineren en genieten in luxe sferen. Kiest u bijvoorbeeld voor een walking dinner, dan kiest u voor een informele sfeer waarbij de gasten geen vaste plek aan tafel hebben. Hierdoor geeft u de gasten meer ruimte om rond te lopen en hier en daar een praatje te maken. Dé ideale opzet om te netwerken met relaties of om iedereen zijn eigen tafelpartners te laten kiezen.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden voor de zakelijke markt? Neem dan contact met ons op via 0299-402034 of info@nh-catering.nl. Wij staan u graag te woord, en geven een passend advies op maat.

Arbeidsvitamine

Verantwoorde overwerkmaaltijden geven je de energie die je nodig hebt om ook in de avonduren goed te kunnen presteren. Knapperige, rijk belegde broodjes en huisgemaakte soepen, eerlijke streekgerechten en smaakvolle desserts zijn rijk aan vitaminen en zitten boordevol voedingsstoffen. Hierdoor blijf je tijdens het werken fris en scherp. Arbeidsvitamine

Een vette hap is op z’n tijd helemaal niet erg. Maar wie genoeg arbeidsvitamine binnen wil krijgen om een lange avond door te werken heeft uiteraard meer nodig dan alleen deeg en tomatensaus of gefrituurde aardappelen. Verantwoorde maaltijden zijn niet alleen vele malen smakelijker,maar ook heel eenvoudig te bestellen. Voor de prijs hoef je het niet te laten; want bij Noord-Holland Catering is voor elk budget een verantwoorde overwerkmaaltijd te bestellen.

Bekijk hier onze overwerkmaaltijden

Bezorg opties

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten