Bedrijfsfeest

Een goed event bevat de juiste mix van locatie, faciliteiten, activiteiten en catering. Zaken die juist door de ervaring van Noord-Holland Catering naadloos in elkaar overlopen. Vanaf de uitnodiging tot het aankleden van de locatie, het invullen van het programma en het uitserveren van culinaire verrassingen, zijn wij uw eventpartner!

Als u een evenement organiseert, wilt u dat alles tot in de puntjes geregeld is. Over een evenement van allure wordt nog lang door de gasten nagepraat. Met jaren lange ervaring, aandacht en professionaliteit dé betrouwbare cateraar in Noord-Holland.

Als full-service cateraar, verzorgen wij niet alleen de catering maar ook de locatie, inrichting, het personeel en het entertainment. De locaties die wij aanbieden zijn zeer gevarieerd, er zit er altijd wel iets voor u tussen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij bekend met zeer veel locaties, het vinden van een geschikte locatie is dan ook een service die wij graag verlenen.

Inrichting

Wanneer u een evenement organiseert, is het belangrijk dat het uitstraling heeft die past bij uw gedachten. Wij leveren accessoires zoals vazen, bloemen, beelden en kussens, maar uiteraard ook groot meubilair. Van modern strak met witte LED tafels en mooie witte strakke barkrukken, tot een klassiek romantische inrichting met barok stoelen, kandelaars en pilaren met bloemstukken. Wij creëren ook graag samen met u de juiste sfeer!

Personeel

Naast de volledige inrichting, verzorgen wij ook het personeel voor uw event. Bij elk evenement is er een partymanager aanwezig, wie de verantwoordelijkheid neemt voor de vertaling van de verwachtingen, de gewenste uitstraling, de beleving en de uitvoering, tevens zal hij of zij het aanspreekpunt zijn tijdens uw evenement. Daarnaast beschikken wij over een professionele keukenbrigade onder leiding van onze chef-kok Erwin Hendriks. En verder hebben wij vakbekwame bedieningsmedewerkers bij wie gastvrijheid op nummer 1 hebben staan. Naast dit uitgebreide team, kunnen wij ook hostessen verzorgen, vriendelijk en service gericht, een aangenaam welkom voor u en uw gasten! Wilt u naast de aandacht die u besteed aan de locatie, aankleding en catering ook garanderen dat het personeel naast gastvrij ook een goede uitstraling moet hebben. De combinatie van een goed creatief concept en de schoonheid van onze hardwerkende modellen maken uw evenement ten slotte tot een succes!

Wij denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden aan personeel en kleding om het plaatje compleet te maken.

Entertainment

Een evenement bestaat uit veel verschillende onderdelen en bovendien zijn ze allemaal even belangrijk. Wanneer alle onderdelen naadloos op elkaar aansluiten is het effect het grootst. Voor ieder evenement zoeken wij naar de juiste invulling, maar één ding hebben ze allemaal gemeen en dat is kwaliteit. Kwaliteit betekent overigens niet dat wij alleen maar A-lijst artiesten inhuren, maar ook dat wij iedere keer met veel plezier zoeken naar representatieve, goede en leuke acts voor ieder budget.

Van DJ’s tot zangers, en all-round amusement zoals goochelaars, illusionisten, dansers, zingende bediening, musici of vuurwerkshows, het is allemaal mogelijk.

Bent u op zoek naar één aanspreekpunt, en alles onder één dak? Noord-Holland Catering neemt graag de zorgen voor u uit handen. Wij regelen uw evenement van A tot Z en zorgen voor de organisatie tot in de kleinste details. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op!

Rondvaart in Amsterdam?

Op zoek naar het gevoel van luxe op het water tijdens jullie bedrijfsfeest? Wij maken uw exclusieve rondvaart experience voor uw gezelschap geheel op maat. Canal Cruises Booking laat u tijdens een lunch, diner, borrel of maatwerk event de grachten van Amsterdam zien vanaf de mooiste kant, namelijk het water. Wij zorgen ervoor dat uw gasten genieten van de mooie uitzichten en van een heerlijke culinaire verrassing. Niets is te gek als het gaat om een exclusieve rondvaart.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Canal Cruises Booking, klik dan hier! Of neem contact op via 088 299 9920 of mail naar info@canalcruises-booking.com.

 

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten