Evenementencatering

Wij weten hoe belangrijk een evenement voor u is. U kunt uw geld maar één keer uitgeven, in alle opzichten moet het maximale resultaat bereikt worden en is het beeld wat u laat zien aan uw gasten van groot belang. Tenslotte hangt uw naam aan het evenement. Ieder evenement is belangrijk; en voor grote events zijn de details misschien nog wel belangrijker. En natuurlijk speelt catering hierin een belangrijke rol. Ook voor grote publieksevents bent u bij ons aan het goede adres, met ruime ervaring in de sector en toonaangevende events op naam denken wij met u mee als uw eventpartner.

Noord-Holland Catering heeft deze expertise ondergebracht in een aparte afdeling van het bedrijf en wel onder de naam Noord-Holland Events. Noord-Holland Events heeft de ervaring die nodig is voor de organisatie van een perfect evenement en heeft daarnaast veel ervaring met evenementencatering.

Event organisatie

Niet alleen de catering, een niet onbelangrijk deel van elk evenement, is bij ons in goede handen. Ook de organisatie van alle facilitaire voorwaarden verzorgen wij tot in de puntjes.

Uw wensen voor uw evenement vertalen wij in een aantal concepten. Nadat u hier een keuze in heeft gemaakt, begint de daadwerkelijke organisatie te rollen. Stap voor stap regelen wij het evenement en de evenementencatering. In de loop der jaren hebben wij een checklist opgebouwd met verschillende aandachtspunten. Geen punt wordt overgeslagen en ieder detail wordt gecheckt gedurende het gehele planning proces.

Een zeer nauwkeurige planning in tijd, actie, medewerkers en uitvoering zorgen voor een perfect verloop van de dag. Ook als gastheer of gastvrouw kunt u ongestoord en onbezorgd genieten van het evenement. Daarnaast kan Noord-Holland Catering ook voor u een eigen festival organiseren; speciaal voor medewerkers, relaties of als open dag geheel in stijl van uw bedrijf.

Wilt u hier meer over weten, en bent u opzoek naar een goede en betrouwbare partner in Noord-Holland? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij maken met veel plezier een passend voorstel en helpen graag mee om u evenement te laten slagen!

 

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten