Vergaderen

U kent het wel, u woont een lange vergadering bij in een kille zakelijke ruimte. En hoewel het vereist is, kunt u uw concentratie niet bewaren. Zo gaat vergaderen nu eenmaal. Dit kan een anders, en een stuk leuker. Om te beginnen is het een idee om eens uit te wijken naar een externe locatie. Wij regelen voor u een exclusieve en zeer variërende locatie in Noord-Holland. De toegevoegde waarde voor gasten van buiten uw bedrijf is enorm.

Vergaderen is meer..

Na een aantal uur aandachtig luisteren, dwalen uw gedachten langzaam af. Wat is er fijner dan de locatie te verlaten en in de buitenlucht even met iets geheel anders bezig te zijn? Wat dacht u van een wandeling op een leuke workshop tussendoor. Zo’n pauze geeft u extra energie om zo de volgende vergadersessie weer fris in te gaan. Op basis van uw wensen maken wij een voorstel waarin wij een aantal vergader mogelijkheden belichten.

Om de energie helemaal terug te krijgen kunnen wij tevens een uitgebreid voorstel doen voor koffie- of lunchpauze passend bij uw gezelschap en de activiteiten. Om er zo voor te zorgen dat u en uw gasten of collega’s op een goed gevulde maag de volledige aandacht er weer bij hebben.

Geen bedrijf is hetzelfde, en juist daarom bied Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden die passen bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt.

Vergaderen Vergaderen

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten